Dressage Chevaux Arabes asbl


  Home

  Calendrier 2018

  Résultats

  Règlement

  Epreuves

  Championnat

  Info Classe Montée

  Photos

  Liste de départ

  Inscriptions

  Annonces

  Sponsors/Links

  Info
  Bienvenue sur le site du D.C.A. asbl

De resultaten van de kampioenschappen staan online!

Nederlands     Français

NIEUWS seizoen 2018
  • BELANGRIJK : de kampioenschappen kunnen niet doorgaan op 14 oktober wegens gemeenteraadsverkiezingen. Daarom zal deze wedstrijd een week later doorgaan. De nieuwe datum is dus 21 oktober.

  • Het lidgeld voor seizoen 2018 bedraagt 40 euro voor rijdende leden en 30 euro voor sympathisanten. Mogen wij vragen om het lidgeld voor de eerste wedstrijd te storten op rekening BE85 0016 9461 9706 - BIC GEBABEBB. Gelieve bij betaling van het lidgeld ook een mail te sturen naar inschrijving@dap-vzw.be (Cindy Janssens) met je adresgegevens, telefoonnummer en email-adres.
     
  • De ledenvergadering zal doorgaan tijdens de middagpauze van de eerste wedstrijd (29 april - Stal Eerselingen Lichtaart).
     
  • Tijdens de DAP-wedstrijden zal er, net zoals vorig seizoen, gedurende de middagpauze een bijkomende onafhankelijke wedstrijd georganiseerd worden door het BAPS. Deze wedstrijd omvat 2 proeven met name: Hunter pleasure en Classic (samen met de Western) pleasure bereden klasse . Het is iedereen vrij zich in te schrijven voor één of beide klasse en ook deel te nemen aan de dressuurwedstrijd van het DAP. Meer informatie : Pleasure NL - Pleasure FR.

Web site © Copyright Sara Van Looveren 2007, All rights reserved.